Skocz do zawartości

patkika

Użytkownik
  • Zawartość

    2
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0
  1. patkika

    Wiza A Paszport

    Przeczytałam to jakoś z 2 tygodnie temu na jakieś stronie, ale nie pamiętam już nazwy. Dziękuje za odpowiedź
  2. Chciałabym ubiegać się o wizę J-1 do szkoły na rok. Przeczytałam gdzieś, że aby dostać wizę trzeba posiadać paszport 2 lata. Ja nigdy nie latałam samolotem ani ogólnie dużo nie podróżowałam, dlatego nigdy nie wyrabiałam paszportu. Czytałam na stronie ambasady, ale tam nic nie piszę, że paszport musi mieć 2 lata, tylko że musi zostać ileś tam ważny do końca. Wie ktoś jak to jest? Dziękuję za odpowiedź
×