Skocz do zawartości

Paula93

Użytkownik
  • Zawartość

    3
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

  1. Tak jestem stanu wolnego . Brat tez jest rezydentem ale teraz będzie miał obywatelstwo . 7 lat to bardzo długo myślałam ze moze da sie to jakoś wcześniej załatwić
  2. Witam miałam możliwość wyrobienia zielonej karty przed skończeniem 21 roku życia . Złożyłam papiery do konsulatu i niestety moj sponsor w tym przypadku moj ojciec nie zarabiał wystarczająco mogłam dodać mojego brata jako drugiego sponsora ale na to nie było juz czasu w ten sposób moja zielona karta przepadła a ja skończyłam juz 21 lat . Na ta chwile mam 24 lata rodziców i rodzeństwo w stanach czy jest możliwość żebym znów dostała zielona karte ? Nie mam pojęcia jak do tego sie zabrać a nie chce lecieć na wizę turystyczna
×