Skocz do zawartości

domins

Użytkownik
  • Zawartość

    2
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0
  1. Wielkie dzięki za odpowiedź Pozdrawiam.
  2. Witam serdecznie wszystkich. Moja wiza B1/B2 straciła ważność w połowie lutego ubiegłego roku. Zgodnie z tym co wyczytałem (http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-niv-visarenew.asp) mam 12 miesięcy na jej odnowienie, czyli pozostało mi półtora miesiąca. Pierwsze pytanie, czy jest to wystarczająca ilość czasu by przejść całą procedurę ? W roku 2014 uzyskałem na potrzeby mojej pracy wizę tranzytową C1/D. W związku z tym założyłem nowy profil na stronie na której umawia się wizyty, oraz wypełniłem nowy wniosek DS 160. Czy muszę założyć nowy profil oraz czy muszę wypełnić nowy wniosek DS 160 ? Czy mogę skorzystać z tego samego profilu i z numeru starego wniosku DS 160 którego użyłem do uzyskania wizy C1/D ? Mam nadzieję że wyraziłem się jasno i z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam.
×