Skocz do zawartości

szszafa

Użytkownik
  • Zawartość

    1
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0
  1. Witam, w czasie najbliższych kilku miesięcy wyjechałbym z rodziną do Usa na zielonej karcie (pozostało interview w ambasadzie). Niestety w momencie wyjazdu będe mieć ukończone trzy z czterech lat technikum, jak tłumaczyłoby się to w Usa ? Jako ukończony high school czy musiałbym pójść powiedzmy na jeden rok lub dwa do amerykańskiej szkoły ?
×