Skocz do zawartości

Lentylka

Użytkownik
  • Zawartość

    9
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0

Informacje o profilu

  • Płeć
    Kobieta

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

  1. A i mam kolejne pytanie... Czy wpisywać dane kontaktowe osoby z która zamierzam się spotkać ale nie wiem czy się uda, czy wystarczy sam hotel jako organizacja kontaktowa?? A jeśli się mnie zapytają dlaczego lecę sama to powiedzieć ze się mam tam zamiar z ta osoba spotkać?
  2. Oczywiście btw - tydzień, maz nie może, brak urlopu..
  3. No właśnie tez mi się tak wydaje..wiem, ze to nie te czasy gdzie bez męża ani rusz jednak jakoś nie daje mi to spokoju i pewnie się niepotrzebnie denerwuje a ja tylko chce wyjechać gdzieś na wakacje odstresować się tam mnie jeszcze nie bylo
  4. No właśnie najprawdopodobniej będę się starać o wizę sama bez męża. Niestety nie może jechać, a mi zależy na wyjeździe. Jak już wspominałam, nie mam nikogo tam, lecz znajomych z którym nawet nie wiem czy się bym tam z nimi spotkała. Boje się, ze jednak nie będzie to „dobrze” wyglądało. Nie straszne mi „samotne” wakacje, lecz obawa przed odmowa
  5. Witam ponownie, staram się o wizę turystyczna do USA. Planowaliśmy wspólny wyjazd z mężem na wakacje na Floryde. Będziemy się starać o wizę. Ja nie mam żadnej rodziny w USA, a on ma tam dziadka ale w innym stanie. Duże prawdopodobieństwo jest, ze mój mąż nie dostanie wolnego w pracy. Ja tak czy siak chciałabym pojechać aby spotkać się ze znajomymi i pozwiedzać. Pytanie - starać się o wizę tak czy siak wspólnie z mężem, a później ewentualnie leciec samemu (albo wspólnie jeśli wszystko się ułoży w pracy), czy starać się o wizę samej. Zastanawia mnie tylko jak do tego podszedł by pan w ambasadzie ze sama jadę na wakacje
  6. Dziekuje bardzo za wszystkie informacje udzielone tutaj.
  7. O Boże.... Hahhaa co za blondynka! Dziękuje za rozwianie moich wątpliwości! Jestescie nieocenieni!!
  8. Hmmm Ok rozumiem, ale wymagane jest aby paszport był ważny przynajmniej pol roku...
  9. Witam, nie znalazłam odpowiedzi wiec chciałabym prosić was o pomoc. A mianowicie, mam paszport ważny do 2024 roku na panieńskie nazwisko. Chciałabym ubiegać się o wizę do USA niedługo, byłaby to moja pierwsza wiza do USA. Zależy mi na czasie. Stad nasuwa się moje pytanie, co zrobić... muszę wyrobić nowy paszport i wtedy ubiegać się o wizę, czy wtedy będę musiała czekać pol roku aby ubiegać się o wizę? Proszę o pomoc!
×