Jump to content

Marczesq

Użytkownik
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Po półrocznym pobycie to na pewno za minimum dwa albo trzy lata. Chodzi mi o to że chce zwiedzić stany i pobyć z rodziną. A taki miesiąc to stanowczo za mało. A takie kupowanie non stop biletów i wracanie na miesiąc to dla mnie katastrofa finansowa by byla
  2. A jak się wam wydaje. Są jakieś szanse żeby zostać tam za którymś razem chociaż z pół roku?
  3. Czyli za pierwszym razem najlepiej być tyle ile zadeklarowałem we wniosku o wizę? Ponieważ mam tam rodzine i nie chce mieć zamkniętej drogi do USA
  4. Witam. Podczas starania się o wizę b1/b2 napisałem we wniosku że chce lecieć na miesiąc na wakacje na alaske. Dostałem wizę na 10 lat. Jeżeli polece tam i wbija mi pobyt na pół roku, to będę mógł przebukowac bilety i zostać tam pół roku? Czy muszę tam siedzieć tyle ile napisałem we wniosku o wize?
×
×
  • Create New...