Jump to content

Maryśka123!

Użytkownik
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Niestety do obywatelstwa daleko, 4 lata. A jeśli chodzi o dochody, to jakiej mniej więcej wysokości powinny być? I czy brane są pod uwagę też dochody męża? Pozdrawiam
  2. Dzień dobry, Posiadam Green Card jako stały rezydent, wyszłam za mąż w Polsce i chciałabym sponsorować mojego męża, aby mógł otrzymać Zieloną Kartę. Czytałam to forum, ale może ktoś wie ile aktualnie trwa czas oczekiwania? Czy są jakieś możliwości, aby to przyśpieszyć? Czy podczas tej procedury muszę przebywać cały czas na terenie USA? Mam też pytanie czy to, że jestem w ciąży i dziecko urodzi się w Stanach może jakoś przyśpieszyć ten proces, lub czy może wtedy jest jakaś inna możliwość? Będę wdzięczna za informację i dziękuję.
×
×
  • Create New...