Jump to content

Paw4

Użytkownik
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Niestety nie dostałem na 6 miesięcy, więc mam przekroczone 180 dni, zmieszczę się w roku, czyli trzy letni zakaz, można jakoś go przyspieszyć? Po tych trzech latach będzie normalna procedura? Jak to wygląda?
  2. Zacznę od początku opisywać moją sytuację, jak czytałem forum często ludzie pomijali ważne szczegóły. Przyleciałem na wizie turystycznej 21 sierpnia 2018 r. zostałem na dłużej, więc jestem już nielegalnie, niestety muszę wrócić do Polski z powodów zdrowotnych mamy. Mam tutaj narzeczona która jest rodzona w USA za rok mamy zaplanowany ślub lecz ja muszę pilnie wracać. Nie wiem co w takiej sytuacji robić, co będzie najlepsze i najszybsze do uzyskana papierów. Przeglądają forum przychodzą mi 4 rozwiązania 1. Wyjechać i spróbować wrócić na wizie narzeczeńskiej K-1 2. Ożenić się na szybko w USA i złożyć papiery o sponsorowanie przez małżonkę CR1 3. Wrócić do Polski i tam wziąć ślub cywilny i złożyć o sponsorowanie CR1 4. Ubiegać się o przebaczenie waiver 5. czy może jeszcze coś innego
×
×
  • Create New...