ravenek Napisano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2008 Witam , wylatuje do USA na Campa po raz pierwszy z CCUSA , wszystkie formalności praktycznie już sa za mna , wszystko załatwione z końcem grudnia i początkiem stycznia. Interview miałem 5 stycznia. Stad tez moje pytanie , jak długo mam czekać na placementa bo z tego co czytałem tutaj na forum to do miesiąca czasu już powinno coś być ? pozdrawiam
simon Napisano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2008 1 marca sa targi wiec tam bedziesz mogl sam sobie znalezc pracodawce a jesli tam ci sie nie uda albo nie bedzie cie to pozniej zaczna cos szukac tak mysle.Sam bylem pierwszy raz w te wakacje i tez znalazlem pracodawce na targach...lipa to lipa ale zawsze cos .pozdrawiam
ravenek Napisano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2008 wczoraj dostałem palcementa ;-) , jade na Campa w stanie Maine , camp zwie sie WEKEELA.
józia24 Napisano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2008 podobno lekka praca tam, do łejterowania chcą, moja znajoma tam byla ok. 3 lat temu tyle ze, stan nudny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.