ravenek Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Witam , wylatuje do USA na Campa po raz pierwszy z CCUSA , wszystkie formalności praktycznie już sa za mna , wszystko załatwione z końcem grudnia i początkiem stycznia. Interview miałem 5 stycznia. Stad tez moje pytanie , jak długo mam czekać na placementa bo z tego co czytałem tutaj na forum to do miesiąca czasu już powinno coś być ? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
simon Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 1 marca sa targi wiec tam bedziesz mogl sam sobie znalezc pracodawce a jesli tam ci sie nie uda albo nie bedzie cie to pozniej zaczna cos szukac tak mysle.Sam bylem pierwszy raz w te wakacje i tez znalazlem pracodawce na targach...lipa to lipa ale zawsze cos .pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ravenek Posted January 29, 2008 Author Report Share Posted January 29, 2008 wczoraj dostałem palcementa ;-) , jade na Campa w stanie Maine , camp zwie sie WEKEELA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
józia24 Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 podobno lekka praca tam, do łejterowania chcą, moja znajoma tam byla ok. 3 lat temu tyle ze, stan nudny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.