traffic20 Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Jak tam wyglada sprawa z praca, czy drogie sa koszty utrzymania, ogolnie czy warto tam jechac??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarny83 Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 zależy jaka prace dostaniesz, czy bedziesz w stanie szukac i pracowac w drugiej itp na pewno warto tam jechac jeszcze zalezy czy na polnoc czy poludnie polnoc spokoj, idealna miejscowosc zeby na starosc zamieszkac:) w south lake z kolei dobre imprezy Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrorystka Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 ...zakładając że wyjezdzam na w&T pierwszy raz, jade sama i biuro które wstępnie wybrałam nie ma ofert z tamtych okolic, to jakie są szanse ze jednak znajdę sobie pracę sama jeszcze z pl (w ogóle to możliwe, czy przyjmują tylko tych poleconych przez biuro?) i że po przyjeździe znajdę jakieś sensowne lokum? proszę o odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
automotive Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 lokum moge pomoc Ci znalezc lub mozesz zrobic to sama na craigslist.org - do wyboru do koloru. tak samo z praca - lepiej zalatwiac na miejscu i nie bac sie niczego albo zacznij teraz poszukiwania ale sama z Polski. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta1234 Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Wybierasz sie moze do LAKE TAHOE w 2009? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1ogusz Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 ja sie wybieram - na polnoc, do kasyna. Ktos jeszcze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arte Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Ja mam zamiar jechać i planuję do końca stycznia sprawę wyjazdu załatwić Link to comment Share on other sites More sharing options...
fryda Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Ja tez sie wybieram ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrP-N Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 ja sie wybieram - na polnoc, do kasyna. Ktos jeszcze? to bedzie Twoj pierwszy wyjazd czy byles juz tam kiedys. ja tez planuje wyjechac, moze uda sie zebrac kilka osob zeby sie gdzies spotkac i porozmawiac co i jak, dobrze by bylo zeby byl tez ktos kto juz wyjezdzal na W&T Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1ogusz Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 bylem rok temu, ale w te wakacje chyba tam jednak nie trafie. dochodza do mnie tragiczne wiesci z tahoe, podobno tragedia z praca, z turystami, z kasa - kryzys pelna geba:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.