narayan3 Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Witam wszystkich! Jestem ciekawy Waszych opini o biurze YES. Ja w tym roku jadę z tego biura i policzyłem sobie, że koszt wyniesie mi ok. 6000 zł. Drogo, tak wiec mam nadzieję, że mi sie coś zwróci i z tym mam najwiecej wątpliwości. Ile zarabialiście, ile godzin pracowaliście?? Pozdrawiam wszystkich! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presses Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Witam A czemu tak drogo to wyszlo ? Kwota ktora podales to jest juz z biletem czy bez ? Ile placiles za sam program? Pozdro Presses Link to comment Share on other sites More sharing options...
84 maja Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Ja byłam w tamtym roku z YES w Myrtle Beach. Kosztowało mnie to jakieś 5000-6000 tysiaków. Jednak mają tam tzw. "ukryte koszty". Po pierwsze bilet załatwili mi z Warszawy mimo że ich główna siedziba to Katowice. Poza tym załatwili mi przelot z Wawy do Atlanty. Sama musiałąm się dostać do Myrtle Beach. Jeżeli chodzi o pracodawcę to pracowałam dla B&CH. Dopiero na miejscu dowiedziałam się co będę robia i za ile. Czasami można dobrze trafić, a czasami chodzisz po parku z gokardami i w temp 100F sprzątasz za $7,50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.