tomek_mazury Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Witam. Dostalem wize ! zamierzam zrobic wycieczke po stanach ! jeszcze nie wiem co i jak ! moze sie do kogos dołącze ! narazie jestem na etapie przygotowan, czyli odkladania kasy . . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukgier Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Witam, Lecę do US 7 lipca i wracam 25, miedzy 14 a 24 planuje zwiedzanie stanów. Jeśli wciąż planujesz wyjazd daj znać - mój GG: 1968598 pozdrawiam lG Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpbc Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 W 10 dni zwiedzić Stany? Toż to jak wycieczka dla Japończyków "Poznaj Eurpoę w 7 dni" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek_mazury Posted August 18, 2008 Author Report Share Posted August 18, 2008 witam..... bylem, wrocilem, zwiedzilem wschodnie wybrzeze NY Philadelphie i Waszyngton teraz zamierzam zwiedzic zachodnie tylko nie mam zadnego planu....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.