studentx Napisano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witam. temat stary jak swiat, ale chcialem zapytac jaka teraz firma jest najlepsza(najtansza/najkorzystniejsza) jesli chodzi o zwrot podatku.?? jakis czas temu najlepsza byla BTC, ale dzisiaj u nich bylem i troche sie pozmienialo, juz nie biora stalej prowizji 150zl tylko 7% od wartosci zwrotu. macie jakies sugestie jaka firme wybrac do zwrotu podatku??? z gory dzieki za podpowiedzi pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natalka_21 Napisano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja też chciałam odzyskac podatek, czułam sie zmieszana i nie wiedziałam co wybrać bo strasznie dużo tych biur. Pytałam się znajomych i dużo słyszałam narzekań na taxback, ale doświadczeni znajomi doradzili mi stronke www.zwrotpodatku.pl bo to chyba jedno z tańszych biur. I jestem zadowolona,bo kto by nie chciał dostać 500 $ z powrotem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.