adales Napisano 14 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2008 Witam Was Dostałem maila z ofertą pracy od dyrektora campu camp oatka http://www.campoatka.com/index.html. Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym obozem? Byłbym wdzięczny za wszelkie info. Odpowiedź dyrektorowi mam dać do wieczora.
józia24 Napisano 14 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2008 hej, wiesz co, raz spotkalam w bostonie studentow, ktorzy byli z tamtego kampu, spotkalismy sie na meczu, wiesz co? nie byli zachwyceni atmosfera polakow w kuchni byla beznadziejna, podobno z roku na rok wracaja te same osoby i maja mozliwosc awansowania na menadzera czy kogos tam i przez to ten koleś opowiadal ze nie bylo tam, ok ale moze teraz bedzie inaczej,pisze co słyszalam pozdrawiam
adales Napisano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Napisano 14 Lutego 2008 Ok dzięki. To już jakieś info mam. Szkoda, że niezbyt różowe heh
józia24 Napisano 14 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2008 luzik, aha i mi sie cos przypomnialo, tylko to gadal taki chlopak co to w ogole nic na nim wrazenia nie robilo ale gadal ze niby konczyl prace okolo 22, ze szorowal podlogi i mial pod soba okolo 11 stolikow za ktore byl odpowiedzialny, poza tym cos mi sie zajarzylo ze gadal, ze z tygodnia na tydzien mieli zmiany na zmywaku...aaaa!! ale plus byl, gadali ze samochod dostawali na day offa.....osobiscie cos, nie chce mi sie wierzyc...ze sprzatali dajninghol do 22...bylam pare razy i najpozniej za kazdym razem konczylam ok 19;30...moze cos jeszcze ci odpisza.....wiesz co napisz moze na tym UK - CA forum, tam sporo ludzi...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.