_Katie_ Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Pracował ktoś w Peppermill w Reno? Potrzebuję informacji jak tam jest? Czy fajna praca? Czego można oczekiwać pracując tam? Dzięki za wszelkie informacje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hania Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Wystarczy wpisac w wyszukiwarce "peppermill" i juz wyskakuje cala lista tematow dot.tego kasyna. A to przykladowa dyskusja dot.Peppermilla w Reno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Katie_ Posted February 15, 2008 Author Report Share Posted February 15, 2008 Dzięki bardzo za linki Oczywiście wpisywałam w wyszukiwarce Peppermill i znalazło mi parę wątków, ale nie wiem dlaczego nie tak dużo ja kw linku od Ciebie :/ wyskoczyło mi chyba 6 tematów, jednak w nich nie było zbyt cennych informacji, a dzięki Twoim linkom dowiedziałam się co chciałam:) Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.