karla Napisano 20 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2005 hej , mam takie pytanko czy osoby ktore wyjezdzaja na camp ,czyli ich wyjazd jest organizowany itp to na bank dostaja wize ??? czy komus odmowili z takiego organizowanego wyjazdu ???
Chomik Napisano 20 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2005 czy osoby ktore wyjezdzaja na camp, czyli ich wyjazd jest organizowany itp to na bank dostaja wize ??? Jak to sie mowi - na bank to ptaki (...) :smt040 A tak powaznie - masz 99% szans na otrzymanie wizy, o ile niczego nie zataisz w dokumentach, o ile nie polegniesz na rozmowie (po angielsku) u konsula... czy komus odmowili z takiego organizowanego wyjazdu ??? Tak 8)
karla Napisano 20 Lutego 2005 Autor Zgłoś Napisano 20 Lutego 2005 dzieki za odpowiedz tak tez myslalam ,mam nadzieje ze jesli jestem z jezykiem na poziomie upper-int. to dam rade co nie ???
Chomik Napisano 20 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2005 dzieki za odpowiedz tak tez myslalam ,mam nadzieje ze jesli jestem z jezykiem na poziomie upper-int. to dam rade co nie ??? Bez problemu.
karla Napisano 20 Lutego 2005 Autor Zgłoś Napisano 20 Lutego 2005 dzieki za blyskawiczna odpowiedz pozdrowionka dla chomika
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.