hopa Napisano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Nie wiem czy juz ktos, poza mna jest w Hartford, czy nie, bo nikogo nie widac, ale z mieszkaniami jest MASAKRA w tym roku!!!!! Juz tydzien siedze w Silver bellu i jest coraz gorzej. Oczywiscie sa mieszkania do wynajecia, ale nikt nie chce wynajac na 4 miesiace, a mielismy takie przypadki, ze jeszcze nas zbesztali, ze jestesmy polakami i non stop imprezy robimy, a pozniej policja przyjezdza:/ Ogolnie nie wiem juz co robic, bo nikt nie jest pomocny. Takze Hartford w tym roku pokazalo swoja goscinnosc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dor21 Napisano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 hej wszystkim ja bede pracowac w Quad w Martisburgu, moze ktos poszukuje lokatora do kompletu, ja jetem chetna, bo narazie nie mam mieszkania:((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karus Napisano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Nie wiem czy juz ktos, poza mna jest w Hartford, czy nie, bo nikogo nie widac, ale z mieszkaniami jest MASAKRA w tym roku!!!!!Juz tydzien siedze w Silver bellu i jest coraz gorzej. Oczywiscie sa mieszkania do wynajecia, ale nikt nie chce wynajac na 4 miesiace, a mielismy takie przypadki, ze jeszcze nas zbesztali, ze jestesmy polakami i non stop imprezy robimy, a pozniej policja przyjezdza:/ Ogolnie nie wiem juz co robic, bo nikt nie jest pomocny. Takze Hartford w tym roku pokazalo swoja goscinnosc :/ spróbuj w slinger lub jackson, jeżeli teraz kiedy jeszcze nie ma polaków wszystkich jest problem z mieszkaniami to co bedzie pózniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Megx Napisano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Juz tez tam szukalismy...nic nie ma...problem jest w tym, ze nikt nie chce wynajmowac na 4 miesiace. Sa roczne umowy i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r4mz35 Napisano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Miales racje Karus , bylo walic ten hartford i jechac na Baywatch , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pndz Napisano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Miales racje Karus , bylo walic ten hartford i jechac na Baywatch , Walne tego posta w kilu tematach odnosnie QG (sorry), bo za czesto ludzie tutaj chyba nie pisza, a interesuja mnie opinie ludzi ktorzy byli teraz czyli 2008 lato w Qaudzie w tej najwiekszej lipie kurswoej, jak wogole bylo z overtime'mami, ze waha spadała to wiem, i jak ogolnie ceny sie plasuja ? Ja bylem w lato 2007 w West Allis i planuje w tym roku tez tam jechac, chociaz moze do innego Quada (na bank nie Sussex - robotem nie jestem . Z gory dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DreedMed Napisano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ja bylem. Nie nazwal bym tego lipa kursowa tylko raczej tanszym wyjazdem, bo po powrocie dolar byl juz calkiem calkiem a przed wylotem oplacalo sie nakupic dolarow. Overtimow bylo mnostwo w tym roku (dzieki tej jak to nazywasz "lipie kursowej" troche mniej osob bylo). Ceny jak zwykle, jedzenie drogie (zamienniki jedzenia tanie), paliwo bylo dosc drogie ale teraz to tam jest bajka (jakies 1,5 dol za galon:D) Co tu wiecej, w Quadzie jak w Quadzie, zawsze mozna sobie pozap..lac Tylko z tego co sie orientuje traca troche kontraktow z powodu kryzysu (ot chocby US News ktory byl tygodnikiem bedzie miesiecznikiem:D), bywaly naprawde slabe tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r4mz35 Napisano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 takze bylem w '08 i chyba nigdy wiecej nie pojade do USA do roboty . Wybieram Polske , zarobki kilkanascie razy mniejsze ale mam normalne zycie , żarcie i Polskie " Witaminy" ::D:D:D:D iii HHHHAaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hopa Napisano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No co Ty gadasz, przeciez tak dobrze Ci sie pracowalo Widzialam ten zapal do pracy i entuzjazm kazdego dnia o 19 Hartford nie wybierajcie juz, najlepiej chyba do Lomiry, chociaz w tym roku na normalne dni jak i overy ludzie do hartford przyjezdzali, wiec juz z tymi quadami nie jest tak kolorowo, jak kiedys. Chyba rok 2006 byl najbardziej owocny, a teraz to coraz gorzej. Ech i te automatyczne palety w Hartford, ktore zabraly lekka prace studentom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karus Napisano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 tak w 2006 roku bylo ok ale tylko dla jednej zmiany D, oni pracowali ile chcieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.