dawidp Napisano 2 Marca 2008 Zgłoś Napisano 2 Marca 2008 Witam! Byłbym zainteresowany importem z USA odzieży firm typu adidas, puma, nike. Jednak nie chce zawierac kontraktu z firmami. Chciałbym się dowiedzieć m.in. ile kosztuje transport z USA paczki ok 10kg oraz ile czasu trzeba czekać i jakie firmy polecacie? A może coś innego niż markowa odzież, jednak niestety nie mam zbyt dużo finansów by sprowadzać np. elektronikę chyba, że coś typu pendrive. Mam pytanie za ile dol. w USA można kupic np: Active Bodies Tester (100ml) Torby podróżne adidasa Adidas Team force Skarpetki nike, adidas, puma Opaski na głowę nike dżokejki (czapki z daszkiem) adidas, nike, puma Pendrive 1,2,4 GB A moze ktoś z was byłby zainteresowany zakupem u siebie i wysyłką do Polski??
jacekon1 Napisano 2 Marca 2008 Zgłoś Napisano 2 Marca 2008 Czesc Ja jestem zainteresowany wiem jakie sa ceny i jake koszty wysylki z tym ze nie mam zabardzo odbiorcow w PL , wiec zastukaj do mnie na gg. gg: 8992754
dawidp Napisano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Napisano 3 Marca 2008 A co to tylko jedna osoba jest tym zainteresowana?? Moze ktoś z Was, by zechciał chociaż napisac jakieś ceny lub doradzić. Może zamiast odziezy coś innego?
konon Napisano 3 Marca 2008 Zgłoś Napisano 3 Marca 2008 Nie wiem czy sprowadzanie takich rzeczy na tak niska skale jest oplacalne Bo np na odziez nie ma gwarancji miedzynarodowej jak np na sprzet elektroniczny(niektorych marek) a zreszta ceny elektroniki sa juz dosyc porownywalne (niestety ) chyba ze import konkretnych tanich uzywanych rzeczy moze byc oplacalny, ale to najlepiej miec kogos w stanach
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.