dawidp Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Witam! Byłbym zainteresowany importem z USA odzieży firm typu adidas, puma, nike. Jednak nie chce zawierac kontraktu z firmami. Chciałbym się dowiedzieć m.in. ile kosztuje transport z USA paczki ok 10kg oraz ile czasu trzeba czekać i jakie firmy polecacie? A może coś innego niż markowa odzież, jednak niestety nie mam zbyt dużo finansów by sprowadzać np. elektronikę chyba, że coś typu pendrive. Mam pytanie za ile dol. w USA można kupic np: Active Bodies Tester (100ml) Torby podróżne adidasa Adidas Team force Skarpetki nike, adidas, puma Opaski na głowę nike dżokejki (czapki z daszkiem) adidas, nike, puma Pendrive 1,2,4 GB A moze ktoś z was byłby zainteresowany zakupem u siebie i wysyłką do Polski??
jacekon1 Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Czesc Ja jestem zainteresowany wiem jakie sa ceny i jake koszty wysylki z tym ze nie mam zabardzo odbiorcow w PL , wiec zastukaj do mnie na gg. gg: 8992754
dawidp Posted March 3, 2008 Author Report Posted March 3, 2008 A co to tylko jedna osoba jest tym zainteresowana?? Moze ktoś z Was, by zechciał chociaż napisac jakieś ceny lub doradzić. Może zamiast odziezy coś innego?
konon Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Nie wiem czy sprowadzanie takich rzeczy na tak niska skale jest oplacalne Bo np na odziez nie ma gwarancji miedzynarodowej jak np na sprzet elektroniczny(niektorych marek) a zreszta ceny elektroniki sa juz dosyc porownywalne (niestety ) chyba ze import konkretnych tanich uzywanych rzeczy moze byc oplacalny, ale to najlepiej miec kogos w stanach
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.