Madelen Napisano 4 Marca 2008 Zgłoś Napisano 4 Marca 2008 Witam, chciałam w tym roku po raz pierwszy pojechać na W&T. Zależałoby mi na pracy w Kalifornii najlepiej okolice Los Angeles. Czy może ktoś z Was był tam w latach ubiegłych i może polecić wyjazd z jakiegoś biura, lub tez konkretnego pracodawcę? Szczerze ciężko z ofertami w tamtych rejonach... dlatego liczę na Waszą podpowiedź
max321 Napisano 4 Marca 2008 Zgłoś Napisano 4 Marca 2008 Ja szczerze odradzam CA, zwlaszcza okolice LA. Tam to zwyczajny malpi gaj, bedziesz musiala rywalizowaz z nimi o prace i w wielu miejscach jesli nie znasz jezyka mozesz nie dostac roboty. No chyba ze masz zamiar mieszkac w beverly hills, albo santa barbara, to mozesz moje wypociny zignorowac.
Matosh Napisano 5 Marca 2008 Zgłoś Napisano 5 Marca 2008 Czemu okolice LA? Nie lepiej w LA mieszkac i pracowac? Zapisujac do HMSHost masz mozliwosc pracowac w LAX czyli lotnisko w LA. Polozony jest on tuz obok oceanu Spokojnego wiec klimat jest bardzo lagodny - duzo breeze Ale najlepiej jak zdolasz dostac do San Franciso - najlepsze miasto w calej CA i nie tylko (taka jest moja opinia)
Marcincin Napisano 6 Marca 2008 Zgłoś Napisano 6 Marca 2008 a ja prawdopodobnie do San Diego zawitam - ponoc jest super cieplutko i w ogole
Psh Napisano 6 Marca 2008 Zgłoś Napisano 6 Marca 2008 witam. Planuje leciec do CA w połowie czerwca i wracac na koniec wrzesnia. Znalazlem ciekawy program W&T do Santa Cruz(praca w parku rozrywki) Jesli ktos jest chetny sie dołączyć to podaje swoje gg 1409315(pisac nawet jak niedostepny) pozdrawiam Bartek
lipski Napisano 7 Marca 2008 Zgłoś Napisano 7 Marca 2008 osobiscie polecam całą Kalifornie. wszedzie tam jest pięknie. San Diego i San Francisco szczególnie. na prawde warto
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.