blubcia Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Witam:) Wybieram się w tym roku nad bass lake w ca . a konkretnie do pines resort . Może jest ktoś kto już tam był i moze mi opowiedziec o tym jak tam jest , badz tez tam leci tam w te wakacje
Jagoda Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Cze Tak, byłam w Bass Lake ostatnie wakacje. Wakacje naprawde udane:) BL to mała miejscowosc nad jeziorkiem, i to ma swoj klimat, nic tam sie ciekawego nie dzieje ale na pewno bedzie duzo studentów, głownie polacy i bułgarzy wiec dobrze bedziecie sie bawic:) Z Bass lake jest bardzo blisko do Yosemite wiec warto w wolnym czasie tam pojechac, ogolnie to miescina połozona stosunkowo blisko LA, bralismy sobie wolne, wypozyczalismy samochod i wlasnie tam mozna pojechac na kilka dni. Jeżeli chodzi o zarobki, no coz na pewno masz zagwarantowane min 32 godz pracy, na poczatku wszyscy bardzo duzo pracowali, i wyrabiali duzo nadgodzin dlatego to zaczelo to nie pasowac pracodawcy i nie pozwolił tyle pracowac. Z dodatkowa praca róznie, jak sie dobrze zakrecisz to cos znajdziesz. polecam załapac sie przy sprzątaniu łodek na przystani.. pzdr:)
milka83 Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Blubcia, czy dostalas moja wiadomosc na prv?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.