Eryk85 Napisano 7 Marca 2008 Zgłoś Napisano 7 Marca 2008 Jeśli ktoś z was wybiera się do Tahoe City proszę o kontakt ponieważ ja się tam wybieram (niestety sam) i chciałbym nawiązać kontakt z innymi osobami które tam jadą Proszę o kontakt gg 8051345 pozdr
klaudek Napisano 7 Marca 2008 Zgłoś Napisano 7 Marca 2008 a gdzie bedziesz pracowac w tahoe city ? ja tam sie nie wybieram ale bylem tam rok temu....sentyment
Eryk85 Napisano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Napisano 7 Marca 2008 witam mam pracować w supermarkecie. Jeśli tam byłeś mam prośbę mógłbyś mi powiedzieć coś o tym mieście i w ogóle doradzić w jaki sposób sie przemieszczać by jak najwięcej zobaczyć. W ogóle będę wdzięczny za każdą informację jaką mógłbyś przekazać. Jeśli już byłeś to wiesz o co mi chodzi i co taki żółtodziób jak ja powinien wiedzieć z góry dzięki pozdr
klaudek Napisano 8 Marca 2008 Zgłoś Napisano 8 Marca 2008 Safeway czy Albertson, a moze Long Drugs ? Juz sporo pisalem o tym miejscu, rok temu w Albertsonie pracowalo 8 polakow, mieszkali na zachod od Tahoe City w Dollar hill (to takie osiedle domkow), komunikacja tam jest bardzo dobra, sa autobusy, darmowe shuttle, ogolnie komunikacja dobra. Masz zagwarantowane mioeszknie ? Polecam przylot do Reno albo San Francisco, a potem greyhoundem do Truckee, a z tamtad autobusem do Tahoe City. Tahoe jest bardoz pieknym regionem, czystym. Jak bedziesz pracowac w markecie to z tego co wiem najwiekszy ruch maja do konca sierpnia, potem juz ucinali im tygodniowki. Jest tam pelno studentow z europy co przyjedzaja do pracy, cale tahoe. Przekonasz sie o tym. Do south lake tez sa darmowe shuttle, ale one troche jada (kolo 2h, sa przesiadki). Po drodze do South lake (na poludnie) , 8 mil od Tahoe City jest Tahoma, po lewej stronie jest taki sklep "PDQ Market" mieszkalem tam i pracowalem przez 4 miesiace. Wpadnij tam i obczaj co sie dzieje. Kawal zycia. Jeszcze bedziemy w kontakcie. Pozdro
Krzyś Napisano 10 Marca 2008 Zgłoś Napisano 10 Marca 2008 Cześć, Wysłałem Ci wiadomość na skrzynkę tego portalu. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.