czitos20 Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saber Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 ja mozliwe ze jade do rehoboth beach Link to comment Share on other sites More sharing options...
rypson Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Szczerze to raczej porazka tam jechac lepiej do oddalonego o 15 mil Ocean City bo to jest centrum wydarzen tego regionu a Rohoboth to taka wies gdzie w sumie i fajnie jest ale jednak za[beeep]e ze tak powiem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike46 Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 ? Cześć, Ja jadę z moją dziewczyną do Bethany Beach do pracy w Resort Quest, jadę drugi raz, jak masz jakieś pytania, pisz! pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
OGRAL Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 byłem tam już 2 razy w tych okolicach dokładnie w ocean View ... w supermarkecie Pana Geralda Hockera ... gruba ryba i śliska jak nie wiem co .. w betchany też w jakiejś kawiarni za kelnera robiłem ....... a w ocean City tylko zakupy ... idealne miejsce na stresy i bolączki codziennego życia w pracy Tak że jeżeli ktoś by miał jakieś pytania to chętnie udzielę odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.