maG_xx Napisano 19 Marca 2008 Zgłoś Napisano 19 Marca 2008 Witam , byłem w seszłym roku na W&T z kolega , zastanawiam sie nad zwrotem podatku ale jeszcze nie dostałem zadnych dokumentów ... czy coś mogę zrobić , czy tylko czekać ? czy coś przyjdzie czy nie ?? Pozdro
DreedMed Napisano 19 Marca 2008 Zgłoś Napisano 19 Marca 2008 Przyjdzie formularz W-2. Poza tym to bylo tu ju tyle watkow na ten temat ze wystarczy poszukac.
Gość alik Napisano 19 Marca 2008 Zgłoś Napisano 19 Marca 2008 wlasnie ze juz dawno powinien dostac! jakos do konca lutego...
DreedMed Napisano 19 Marca 2008 Zgłoś Napisano 19 Marca 2008 Powinien nie powienien, ja dostalem pod koniec marca.
maG_xx Napisano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Napisano 21 Marca 2008 no właśnie o to chodzi ze ja zadnego druku do tej pory nie dostałem >..
Gość alik Napisano 21 Marca 2008 Zgłoś Napisano 21 Marca 2008 skontaktuj sie czym predzej z pracodawca.
klaudek Napisano 22 Marca 2008 Zgłoś Napisano 22 Marca 2008 ostatecznie mozesz sie prawdoodobnie rozliczyc na podstawie ostatniego Paychecku, tam sa wszystkie informacje
maG_xx Napisano 27 Marca 2008 Autor Zgłoś Napisano 27 Marca 2008 A jak to mam zrobić może jakas podpowiedz kolego co i jak ? bo nie mam o tym pojecia zielonego byłem tylko raz w stanach na W&T mam ostatni czek , sa na nim powypisywane jakis składki ale jak to i gdzie złożyć ?? !!!
Rademedes Napisano 27 Marca 2008 Zgłoś Napisano 27 Marca 2008 nie ma roznicy czy rozliczasz sie na podstawie W-2 czy na podstawie ostatniego paychecku, oba dokumenty zawieraja wystarczajace informacje, aby sie rozliczyc, tj. rodzaje podatkow (kody) ich wysokosc, z W-2 oczywiscie latwiej ;-) PS. nic sie nie wysyla poza rozliczeniem, tzn. zadnych paycheckow, W-2, rachunkow itp itd ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.