maG_xx Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Witam , byłem w seszłym roku na W&T z kolega , zastanawiam sie nad zwrotem podatku ale jeszcze nie dostałem zadnych dokumentów ... czy coś mogę zrobić , czy tylko czekać ? czy coś przyjdzie czy nie ?? Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreedMed Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Przyjdzie formularz W-2. Poza tym to bylo tu ju tyle watkow na ten temat ze wystarczy poszukac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alik Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 wlasnie ze juz dawno powinien dostac! jakos do konca lutego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreedMed Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Powinien nie powienien, ja dostalem pod koniec marca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maG_xx Posted March 21, 2008 Author Report Share Posted March 21, 2008 no właśnie o to chodzi ze ja zadnego druku do tej pory nie dostałem >.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alik Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 skontaktuj sie czym predzej z pracodawca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudek Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 ostatecznie mozesz sie prawdoodobnie rozliczyc na podstawie ostatniego Paychecku, tam sa wszystkie informacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
maG_xx Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 A jak to mam zrobić może jakas podpowiedz kolego co i jak ? bo nie mam o tym pojecia zielonego byłem tylko raz w stanach na W&T mam ostatni czek , sa na nim powypisywane jakis składki ale jak to i gdzie złożyć ?? !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rademedes Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 nie ma roznicy czy rozliczasz sie na podstawie W-2 czy na podstawie ostatniego paychecku, oba dokumenty zawieraja wystarczajace informacje, aby sie rozliczyc, tj. rodzaje podatkow (kody) ich wysokosc, z W-2 oczywiscie latwiej ;-) PS. nic sie nie wysyla poza rozliczeniem, tzn. zadnych paycheckow, W-2, rachunkow itp itd ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.