drago333 Napisano 14 Maja 2008 Zgłoś Napisano 14 Maja 2008 2678435 pomoge z mieszkaniem w MB, co do mieszkania w motelu (np. See Park Motel czy tam Dolphin) zycze powodzenia wytrzymalem 1.5 tygodnia , podziwiam tych ktorzy mieszkali tam 3 miesiace.....
Itana Napisano 20 Maja 2008 Zgłoś Napisano 20 Maja 2008 Witam! My jedziemy do Myrtle Beach w 4 dziewczyny! Nawiązałysmy kontakt z Mikie84, który przedstawił nam bardzo ciekawą oferte zamieszkanie(j.w.). Jest jeden problem-> brakuje nam osób do wspólnego zamieszkania. Zainteresowanych prosimy o kontakt! GG: Kinga- 2314869 Jagoda-4984445 Magda- 6716175
gualin Napisano 20 Maja 2008 Zgłoś Napisano 20 Maja 2008 Hej ludzie bylem dwa razy w MB i jest kupa mieskzan za o wiele mniejsza kase niz tu niektorzy proponuja. naprawde wystarczy poszukac w gazecie albo przejsc sie ulica! spotkalem niejednego cwaniaka co chcial zrobic ludzi w jajo. wierzcie w siebie i nie dajcie sie pozdro
bud Napisano 20 Maja 2008 Zgłoś Napisano 20 Maja 2008 Witam jade w polowie czerwca do Myrtle Beach z dziewczyna i czy moze jakas para wyjezdza tez w tym okresie??bowiem na dzien dzisiejszy mamy lokum 4 osobowe i chodzi o to ze jak cos to moglibysmy zamieszkac w 4-rke.......pozdrawiam
czekoladka Napisano 25 Maja 2008 Zgłoś Napisano 25 Maja 2008 Wylatuje ktoś z Warszawy do Myrtle Beach 14.06.08 ???
Mikie84 Napisano 26 Maja 2008 Zgłoś Napisano 26 Maja 2008 poszukac w gazecie albo przejsc sie ulica! dobre ubawilem sie czytajac to, chyba nie wiesz co piszesz, szczególnie mnie to dziwi biorąc pod uwagę fakt, ze: bylem dwa razy w MB powinienes wiedziec, ze tak naprawde w samym MB prywatnych mieszkan sie praktycznie nie znajdzie (szczegolnie nie majac odpowiednich kontaktów), bo jest to miescina typowo turystyczna gdzie gro nieruchomosci to albo hotele alo motele ... ale tak jak juz wspominalem robie to z checi pomocy i niejako sentymentu do tego miasta, wiec jak juz ktos na miejscu stwierdzi, ze jednak moja propozycja byla niezla ... kontakt podalem ww llinku. pozdrawiam... BTW zobaczcie kiedy dolaczyl na forum kolega qualin, czyzby jakas prowokacja
blondyn Napisano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2008 hej! Nie wie ktoś, czy w połowie czerwca są jeszcze jakieś wolne miejsca w jakimś przystępnym motelu(jeśli tak, to w jakim?)? Szukam czegoś na strat i nie bardzo wiem gdzie się zahaczyć. Tak na marginesie leci ktoś do Myrtle z KRK 13.06?
Danuś Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2008 tak sobie czytam te komentarze tutaj i stwierdzam że trochę nas tam będzie Ja tam jadę 6 czerwca więc potem może się jakoś gdzieś zobaczymy. W każdym razie zostawiam namiar na mnie danuta_ratajska@poczta.fm jakby ktos był zainteresowany meetingiem pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.