aggak Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Czy ktoś może wybiera się z Wrocławia na W&T na Hawaje lub do Kalifornii?
aggak Posted April 6, 2008 Author Report Posted April 6, 2008 No cały czas rozmyślam, szczerze mówiąc. Ale jestem bardziej przychylna żeby się zdecydować na te Hawaje. Moje dwie koleżanki się zastanawiają, ale w tym tygodniu chciałabym podjąć decyzję. A ty masz już jakieś konkretne miejsce na Hawajach? pracę ? bilet? ( jak tak to proszę o informacje)
klaudek Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 owszem, mam juz wszystko lacznie z biletem na 27 maja z wawy, a praca w honolulu przy waikiki (pewien fast food), obecnie szukam mieszkania
Rademedes Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 ciesze sie, ze jest was juz dwie osoby, bede mial u kogo sie zatrzymac, jak przyjade w odwiedziny :-)
sawi Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Ja sie wybieram do honolulu z Zielonej góry. Pozdrawiam
coldfish Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 w lato bylam na hawajach...znalazlam 5 dziewczyn pracujacych w restauracji-ktore wyjechaly z W&T ..szkoda ze nie pamietam nazwy tez restauracji-ale wiem ze bylam w stylu z lat 70..o ile sie nie myle powodzenia ! mam nadzieje ze znajdziesz cos w dobrej cenie do mieszkania..jest tam koszmarnie drogo !
aggak Posted April 7, 2008 Author Report Posted April 7, 2008 Klaudek mógłbyś podać stonkę z jakiej załatwiłeś sobie bilet i cenę ? Dzięki z góry
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.