klaudek Napisano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2008 http://web10.terminala.com/Index.aspx?Cobr...p;Cultura=pl-PL
DominikaWroc Napisano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2008 Ja razem z kolezanka tez lecimy w tym roku na Hawaje z W&T, opcja: freestyle nie mamy mieszkania ani pracy ale damy rade. Mamy za to znajomego na miejscu, wiec moglby nas jakos pokierowac, w kazdym razie im wiecej osob tym lepiej, a zwlaszcza z wynajeciem mieszkania latwiej. no i taniej jestem z Wroclawia, piszcie i lećmy razem! albo spotkajmy sie na miejscu. My planujemy wylot w polowie czerwca, bilety chcemy kupic lada chwila.
klaudek Napisano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2008 takze ja wyruszam tam jak cos pod koniec maja
sawi Napisano 8 Maja 2008 Zgłoś Napisano 8 Maja 2008 11 czerwiec wylatuje do honolulu z wawki przez frankfurt , san frana
klaudek Napisano 9 Maja 2008 Zgłoś Napisano 9 Maja 2008 masz juz prace ? ja podobnie lece tylko przez LA. Masz housing juz zalatwiony ? troche polakow sie wybiera na hawaje. Jak cos to pisz na gg = 1401879 pozdr
sawi Napisano 10 Maja 2008 Zgłoś Napisano 10 Maja 2008 Mam mam pracke w Macu w okolicy Bishop Street. Housing mam ale jeszcze nie mam adres Pozdrowka P.S mam Cie na gg
Fantasia Napisano 4 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2009 www.ankietka.pl/ankieta/30662/ankieta-dla-milosnikow-hawajow.html prosze o wypelnianie:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.