kowal Napisano 23 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2005 Jestem w trakcie sp3aty kredytu.Czy mo?e to miea wp3yw na decyzje o wydaniu mi wizy?
SantaCruz_CA Napisano 23 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2005 wydaje mi sie, ze tak - tzn moga byc 3 drogi myslenia pracownika konsulatu: 1) kredyt jako cos trzymajacego cie w kraju - w koncu nie chcesz narazac rodziny i ewentualnego zyranta na nieprzyjemnosci 2) lub chcesz wyjechac dorobic na czarno aby szybciej splacic kredyt... 3) "splaca kredyt i pcha sie na wakacje? - cos tu smierdzi" ale jesli chcesz uzyc kredytu jako argumentu, musisz sam to wniesc do rozmowy - bo inaczej rozmowa na temat twojego zycia i sytuacji raczej nigdy nie zahaczy o kredyt - poprzegladaj relacje z rozmow wizowych innych uzytkownikow forum - sam zobaczysz o co pytaja...
kowal Napisano 24 Lutego 2005 Autor Zgłoś Napisano 24 Lutego 2005 Dziekuje za odpowied1. Wychodzi na to, ?e najlepiej nie poruszaa tego tematu podczas rozmowy z konsulem. Jak to mówią : " po?yjemy,zobaczymy".
Flame of Udun Napisano 24 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2005 Dziekuje za odpowied1.Wychodzi na to, ?e najlepiej nie poruszaa tego tematu podczas rozmowy z konsulem. Jak to mówią : " po?yjemy,zobaczymy". Dok3adnie tak. Nie przyznawaj sie ze masz kredyt ani nic takiego bo to nie ma sensu. F
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.