niki85 Napisano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2008 Witam wszystkich! wybieram się do Stanów i mam pytanie, jak można najtaniej / najszybciej trafić z lotniska WASHINGTON DC DULLES INTL do Williamsburg? Będę wdzięczna za informacje:) Pozdrawiam
FUGAZI Napisano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2008 Njalepiej i najprościej sprawdzic tutaj: mapquest.com
BGwilliamsburg08 Napisano 4 Maja 2008 Zgłoś Napisano 4 Maja 2008 niki85 gdzie będziesz pracowała w williamsburgu ? Bo ja ze znajomymi wybieram się do Busch Gardens w tym roku i rozpaczliwie chce sie dowiedziec jak wyglada ów zakaz pokojów koedukacyjnych
Isabela83 Napisano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2008 Odpowiadam na to pytanie po miesiacu od jego napisania, ale byc moze autor jescze nie dojechal do Williamsburga. Ja pracowałam w Water Country w zeszle lato, pokoje w International Housing Village sa 4 osobowe i oficjalnie dziewczyny mieszkaja z dziewczynami, a chłopcy z chlopakami, ale.... mozna kombinowac. Kolezanka, ktora przyleciala ze mna z chlopakiem mieszkala z nim w naszym pokoju przez prawie caly nasz pobyt w Williamsburgu. Teraz z perspektywny czasu żaluje, ze sie na to zgodziłam, poniewaz bylo to krepujące, ale jesli lecisz z dziewczyna/chlopakim, to da sie razem mieszkac o ile wspollokatorzy nie beda miec nic przeciwko. Chlopak mojej kumpeli mial przydzielone miejsce w pokoju z chlopakami i oplacał je, ale trzymal tam tylko ciuchy, a u nas mieszkał. Byly jednak pary mieszkajace razem gdzie chlopak albo dziewczyna mieszkali na waleta w pokoju.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.