ewa k Napisano 24 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2008 tak jestem juz na pobycie stalym ,to wiem ze trudno wybrac firme ubezpieczeniowa ,dlatego zadalam te pytanie . Moze ktos sie gdzies ubezpieczyl i jest zadowolony?
gabrielangel Napisano 24 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2008 Wiesz, wszystko zalezy od tego jaki to stan, specjalista, czy chcesz placic Deductible itd. Ja poszukalem na tej stronie https://www.ehealthinsurance.com/ehi/Allian...amp;sid=COMPARE Pozniej dzwonilem i sie dowiadywalem juz idywidualnie o plany, ktore mnie najbardziej interesowaly. Ciezko mi powiedziec czy jestem zadwolony - od momentu ubezpieczenia sie, nie bylem jeszcze u zadnego lekarza. Na papierze w kazdym badz razie jest to to, co chcialem. I tak jak sly napisal - jak nie za bardzo wiesz o co chodzi, to dobrze zeby ktos Ci w tym pomogl, bo inaczej musisz troszke poczytac zeby sie zapoznac lepiej z cala terminologia itd.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.