Aga26 Napisano 25 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2005 Chcia3am sie dowiedziea jakie Waszym zdaniem mam szanse na wyjazd i otrzymanie wizy J-1 jezeli w ubieg3ym roku tez wyjecha3am na takiej wizie , a obecnie jestem studentką 5 roku..ale obrone pracy mgr prze3o?e na pa1dziernik..bo doczyta3am sie ?e tylko 10% osób które wyjecha3y w ubieg3ym roku na J1 mogą otrzymac ponownie wize..... Dzieki z góry za odpowiedzi...pozdrawiam Agnieszka
Chomik Napisano 25 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2005 Chcia3am sie dowiedziea jakie Waszym zdaniem mam szanse na wyjazd i otrzymanie wizy J-1 jezeli w ubieg3ym roku tez wyjecha3am na takiej wizie , a obecnie jestem studentką 5 roku..ale obrone pracy mgr prze3o?e na pa1dziernik..bo doczyta3am sie ?e tylko 10% osób które wyjecha3y w ubieg3ym roku na J1 mogą otrzymac ponownie wize.....Dzieki z góry za odpowiedzi...pozdrawiam Agnieszka Masz 99,9% szans... Niczym sie nie martw! I nie czytaj bzdur
Aga26 Napisano 25 Lutego 2005 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2005 Dzieki za odpowiedz....to bardzo sie ciesze .. czyli teraz tylko czekac na rozmowe z Konsulem.... pozdrawiam serdecznie Agnieszka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.