puchcio Napisano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2008 Zatajenie prawdy w dokumentach wizowych lub przedstawienie jakis lewych zaswiadczen. puchcio
kanguRoo Napisano 29 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2008 Ja wlasnie odeslalam dokumenty do CCUSA i teraz czekam na termin rozmowy. Mam nadzieje, ze nie odmowia mi wizy... boje sie!!!
klaudek Napisano 3 Maja 2008 Zgłoś Napisano 3 Maja 2008 ja z CCUSA mialem rozmowe 4 kwietnia, wszystko szlo od reki, zadnych odmow.
kanguRoo Napisano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Napisano 3 Maja 2008 Napisz cos wiecej jak przebiegla rozmowa? jakie byly pytania? Trzymali dlugo, czy raczej "2 minutki i po sprawie"? Pozdrawiam
Magda1ena Napisano 4 Maja 2008 Zgłoś Napisano 4 Maja 2008 Ja miałam rozmowę 30 kwietnia. Nie ma się czego obawiać, ludzie są bardzo wyrozumiali i jesli sie zdazy sytuacja, że czegoś nie zrozumiemy, tłumaczą (nawet po polskiemu;)) Ja dostałam pytania typu: co studiuje, kim chce być w przyszlości, z kim jade, do jakiego miasta lece i czy sie boje Bardzo miło wspominam tą rozmowe.
Rademedes Napisano 4 Maja 2008 Zgłoś Napisano 4 Maja 2008 widze ze jak co roku panuje lekka panika ;-) naprawde nie ma sie czym przejmowac
~Halisia~ Napisano 4 Maja 2008 Zgłoś Napisano 4 Maja 2008 Jak przebiega rozmowa tych,którzy już byli w Usa? Jest o wiele bardziej szczegółowa i dłuższa?
klaudek Napisano 4 Maja 2008 Zgłoś Napisano 4 Maja 2008 - to twoj pierwszy raz ? - gdzie jedziesz ? - co bedziesz robil ? -(czasami co studiujesz) ja ogolnie jak mialem rozmowe to nie bylem juz studentem, czekalem tylko na obrone.
kanguRoo Napisano 4 Maja 2008 Autor Zgłoś Napisano 4 Maja 2008 A jak mniej/wiecej przebiegala rozmowa u tych, ktorzy mieli odmowy na turystyczna? nie bylo problemow? (blagam..powiedzcie ze nie bylo )
puchcio Napisano 5 Maja 2008 Zgłoś Napisano 5 Maja 2008 Jak byla odmowa to jak moglo nie byc problemow? Najwyrazniej jakies byly. A Ty wez tak nie panikuj, pojdziesz i sie sam przekonasz. puchcio
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.