Skocz do zawartości

Praca w USA !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześa!!

Szukam osób chetnych (najlepiej para lub sama dziewczyna) do pracy w USA, z DOBRYM angielskim wyje?d?ających na wize J-1lub H2B. Jest to praca w gastronomii nie pobieram oplaty pośrednictwa jest to przys3uga dla mojego pracodawcy do którego równie? wyje?d?am w tym roku.

Osoby zainteresowane prosze o kontakt na meila real23@op.pl

Lukasz

Napisano
wyje?d?ających na wize J-1 lub H2B.

Rozumiem, ze pomagasz/pomagacie w zdobywaniu wizy H2B?

nie pobieram oplaty pośrednictwa jest to przys3uga dla mojego pracodawcy do którego równie? wyje?d?am w tym roku.

To bardzo mile... Ale czy mozesz napisac cos wiecej jednak tutaj, na Forum? :D

Napisano

Nie pomagam w za3atwieniu ?adnej z tych wiz ewentualnie moge podzielic sie swoimi doświadczeniami ale nie interesuje mnie z jakiech organizacji chcecie wyjechac to jest wasza sprawa.

Co do warunków pracy jest to praca w gastronomii spanie i wy?ywienie w pracy jest zapewnione i nieodp3atne. Praca wią?e sie z podró?owaniem po kilku stanach g3ownie Wisconsin i Minesota. Gwarantowane jest średnio 40 godzin tygodniowo. W dniach wolnych od pracy szef zazwyczaj zapewnia jeden posi3ek dziennie na jego koszt.

Napisano
Nie pomagam w za3atwieniu ?adnej z tych wiz ewentualnie moge podzielic sie swoimi doświadczeniami ale nie interesuje mnie z jakich organizacji chcecie wyjechac to jest wasza sprawa.  

Widzisz, chodzi o to, ze wizy H2B samemu sobie nikt nie zalatwi, jezeli nie robi tego ten Twoj pracodawca. Jest to zatem byc moze szansa tylko dla tych, ktorzy jada na W&T... Ale i tak brzmi ciekawie. :D

Napisano

szcerze mówiąc nie wiedzia3em o tym zawsze wyje?d?am na wize J-1 ale jestem pewien ?e mój pracodawca mo?e dostarczya ci wszystkie potrzebne dokumenty, ta praca jest jak najbardziej legalna.

Napisano
szcerze mówiąc nie wiedzia3em o tym zawsze wyje?d?am na wize J-1 ale jestem pewien ?e mój pracodawca mo?e dostarczya ci wszystkie potrzebne dokumenty, ta praca jest jak najbardziej legalna.

Tak tak, ja wiem, ze legalna... Tylko wlasnie myslalem o tym, ze z H2B to moze byc problem, jezeli Twoj pracodawca nie zatrudnia swoich pracownikow w oparciu o te wize. Bo nie jest to takie "hop siup" i przypuszczam, ze Jemu by sie to nawet nie oplacalo (spore koszty...).

Dlatego Twoja oferta jest dobra dla ludzi, jadacych na W&T i niech tak pozostanie. :D

Napisano

juz na H2B w tym roku nikt nie wyjedzie bo limit zostal wyczerpany. Pozostaje tylko J1.

F

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...