real23 Napisano 25 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2005 Cześa!! Szukam osób chetnych (najlepiej para lub sama dziewczyna) do pracy w USA, z DOBRYM angielskim wyje?d?ających na wize J-1lub H2B. Jest to praca w gastronomii nie pobieram oplaty pośrednictwa jest to przys3uga dla mojego pracodawcy do którego równie? wyje?d?am w tym roku. Osoby zainteresowane prosze o kontakt na meila real23@op.pl Lukasz
Chomik Napisano 25 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2005 wyje?d?ających na wize J-1 lub H2B. Rozumiem, ze pomagasz/pomagacie w zdobywaniu wizy H2B? nie pobieram oplaty pośrednictwa jest to przys3uga dla mojego pracodawcy do którego równie? wyje?d?am w tym roku. To bardzo mile... Ale czy mozesz napisac cos wiecej jednak tutaj, na Forum?
real23 Napisano 25 Lutego 2005 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2005 Nie pomagam w za3atwieniu ?adnej z tych wiz ewentualnie moge podzielic sie swoimi doświadczeniami ale nie interesuje mnie z jakiech organizacji chcecie wyjechac to jest wasza sprawa. Co do warunków pracy jest to praca w gastronomii spanie i wy?ywienie w pracy jest zapewnione i nieodp3atne. Praca wią?e sie z podró?owaniem po kilku stanach g3ownie Wisconsin i Minesota. Gwarantowane jest średnio 40 godzin tygodniowo. W dniach wolnych od pracy szef zazwyczaj zapewnia jeden posi3ek dziennie na jego koszt.
Chomik Napisano 25 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2005 Nie pomagam w za3atwieniu ?adnej z tych wiz ewentualnie moge podzielic sie swoimi doświadczeniami ale nie interesuje mnie z jakich organizacji chcecie wyjechac to jest wasza sprawa. Widzisz, chodzi o to, ze wizy H2B samemu sobie nikt nie zalatwi, jezeli nie robi tego ten Twoj pracodawca. Jest to zatem byc moze szansa tylko dla tych, ktorzy jada na W&T... Ale i tak brzmi ciekawie.
real23 Napisano 25 Lutego 2005 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2005 szcerze mówiąc nie wiedzia3em o tym zawsze wyje?d?am na wize J-1 ale jestem pewien ?e mój pracodawca mo?e dostarczya ci wszystkie potrzebne dokumenty, ta praca jest jak najbardziej legalna.
Chomik Napisano 25 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2005 szcerze mówiąc nie wiedzia3em o tym zawsze wyje?d?am na wize J-1 ale jestem pewien ?e mój pracodawca mo?e dostarczya ci wszystkie potrzebne dokumenty, ta praca jest jak najbardziej legalna. Tak tak, ja wiem, ze legalna... Tylko wlasnie myslalem o tym, ze z H2B to moze byc problem, jezeli Twoj pracodawca nie zatrudnia swoich pracownikow w oparciu o te wize. Bo nie jest to takie "hop siup" i przypuszczam, ze Jemu by sie to nawet nie oplacalo (spore koszty...). Dlatego Twoja oferta jest dobra dla ludzi, jadacych na W&T i niech tak pozostanie.
Flame of Udun Napisano 25 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2005 szcerze mówiąc nie wiedzia3em o tym zawsze wyje?d?am na wize J-1 ale jestem pewien ?e mój pracodawca mo?e dostarczya ci wszystkie potrzebne dokumenty, ta praca jest jak najbardziej legalna. juz na H2B w tym roku nikt nie wyjedzie bo limit zostal wyczerpany. Pozostaje tylko J1. F
real23 Napisano 25 Lutego 2005 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2005 Zapomnijcie o H2B tego tam nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.