tomix Napisano 26 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2005 Poszukuje osob pragnacych wyjechac do pracy albo Anglia albo Irlandia... nie mam zadnej zalatwionej pracy, oczywiscie przelot samolotem preferuje, jak ktos sie wybiera a ma ochote sie przylączyc zapraszam, prosze o odzew.,
tissaya Napisano 14 Marca 2005 Zgłoś Napisano 14 Marca 2005 mój ch3opak wybiera sie do Anglii pod koniec czerwca-kiedy dok3adnie i na jak d3ugo chcesz jechaa? polecam wcześniej miea zorganizowana prace. Ja by3am w zesz3ym roku w Anglii, ko3o Oxford'u, prace znalaz3am tydzien przed wylotem i pojecha3am "na gotowe". wszystko by3o super, ?adnych przekretów ani wykorzystywan. POlecam ten sposób, unikniesz niepotrzebnych kosztów i nigdzie nie jest pewne, ?e prace dostaniesz pozdrawiam
asiunia84 Napisano 15 Marca 2005 Zgłoś Napisano 15 Marca 2005 tissaya- a gdzie tą prace sobie tydzien wcześniej znala3aś?? w necie ?? mo?e mog3abyś zdradzia jakieś szczegó3y? ja mam zamiar jechaa z kumpelą pod koniec w czerwca w ciemno...
tissaya Napisano 15 Marca 2005 Zgłoś Napisano 15 Marca 2005 zobacz na www.gumtree.com polecam zostawic ogloszenia, na pewno ktos sie do ciebie odezwie, i naprawde, nie olecam jechac w ciemno, bo stracice kase, szczegolnie przez okres wakacji, jest bardzo,bardzo ciezko z praca.
asiunia84 Napisano 16 Marca 2005 Zgłoś Napisano 16 Marca 2005 tissaya- dzieki za odpowied1 a co do wyjazdu w ciemno to zdania są podzielone, jedni mówią jed1 inni nie jed1- nie byam jeszcze wiec nie moge nic na ten temat powiedziea, pewnie ?e wola3abym miea ju? pewną prace ale jeśli nic z tego nie wyjdzie to chyba lepiej zaryzykowaa ni? siedziea znów 3 miechy w domu i narzekaa ?e sie nudze i mam beznadziejne wakacje, jezyka sie poducze i zdobede cenne doswiadczenie... jeszcze raz wielkie dzieki 8)
tissaya Napisano 16 Marca 2005 Zgłoś Napisano 16 Marca 2005 yhm, twoje argumenty są jak najbardziej za;) ale z drugiej strony- ile kasy mozesz o porstu zmarnowac, dwa- nie jedz do Londynu- tam jw wakacje szanse znalezie4nia pracy rownaja sie z 50% tak lub nie. moje kolezanki pojechaly w ciemno- wrocily po 2 tygodniach i 400 funtow mialy w plecy. . wiec musisz sobie rozwazyc za i przeciw;) ale zycze powodzenia;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.