Broower Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Hej! =) Pierwszy raz w tym roku jadę na W&T. Wybrałem ofertę w mieście York Beach w stanie Main u pracodawcy Goldenrod (restauracja). Czy ktoś był już tam kiedyś? Ktoś się może wybiera w tym roku? Jak wygląda miasto i jego okolica? Jest możliwość znalezienia 2 pracy? itp itd Każda informacja na w/w temat będzie dla mnie cenną wskazówką =) Pozdrawiam =D
Krzyś Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Cześć, ja jadę na Cape Cod czyli w podobnej odległości od Bostonu co twoje York Beach, tyle że w przeciwną stronę. Prace masz z biura, czy znalazłeś sobie sam?
Broower Posted May 2, 2008 Author Report Posted May 2, 2008 Prace mam przez biuro załatwioną. Zastanawiam się nad wszystkim... jak tam jest, co tam jest, jak sie tam dostać z Bostonu, czy w razie braku nadgodzin bez problemu znajdę 2 pracę itp itd. Niby są bardzo dobre warunki w znalezieniu 2 pracy, przynajmniej tak było napisane w specyfiku oferty...ale wiadomo każdy chwali to co moze, co nie zawsze zgadza się z prawdą, dlatego szukam osób, które wiedzą coś na temat tej mieściny =) Mam tam spędzić ponad 4 miesiące, więc wolę troszkę informacji zebrać na ten temat ;-) Pozdrawiam... =)
Broower Posted May 6, 2008 Author Report Posted May 6, 2008 Naprawde nikt tam nigdy nie był i nie ma żadnych informacji na temat tego miejsca? => Pozdro ;-)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.