drakon18 Napisano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2008 FLoryda,bedziemy z dziewczyna na florydzie od 23 wrzesnia.Kolega z ktorym mieszkal tam przez 8 lat i podal mi nazwy wszystkich miejsc ktore warto odwiedzic w Miami.Znalazlas juz kogos chetnega na podroz?
legionista Napisano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2009 a jak to jest z karaibami w polowie wrzesnia? ze znajomymi chcemy jechac z DC do Miami pozwiedzac co sie da po drodze i potem statkiem wybrac sie na mały rejs... ale z tego co wiem, wrzesien to pora huraganów. nie chciałbym sobie popsuc wyjazdu i znalezc sie w srodku jakiejs katriny. W ogole warto inwestowac w wyjazd w te rejony w tym okresie?
kosiash_umysloof Napisano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2009 Zalezy czy masz szczescie czy go nie masz Znajome byly kilka lat temu to przesiedzialy caly tydzien w hotelu Ja bylem w zeszlym roku i bylo super, idealna pogoda przez caly okres pobytu. Pozdrawiam.
legionista Napisano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2009 to sie ostro zastanowie z tym... chociaz... to moze byc jedyna okazja zeby sie tam wybrac.... mmmmmmm ))
mkaizen Napisano 2 Maja 2009 Zgłoś Napisano 2 Maja 2009 Hej! Kończę prace w wisconsin 22 sierpnia. Też mam zamiar zwiedzać USA, przez ok 2, 3 tygodnie.
daro33 Napisano 2 Maja 2009 Zgłoś Napisano 2 Maja 2009 Siema! Kończę pracę ok 10 września i zostaje do 22 września w usa, chce zobaczyć Las Vegas, Los Angeles, i wszystkie ciekawe miejsca dookoła, możemy się spotkać w Las Vegas bo z pracy w wracam do Seattle i samolotem do LV, chętni?
paulawiki Napisano 18 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2009 Hej, koncze prace ostatniego sierpnia, zostaje w USA do 20 wrzesnia. Lot powrotny do Polski mam z Chicago. Chcialabym troszke pozwiedzac, szukam kogos chetnego Przede wszytskim na Californie.
pinang Napisano 19 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2009 Ja tez planuje Californie ale od polowy wrzesnia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.