dawid_vip Napisano 6 Maja 2008 Zgłoś Napisano 6 Maja 2008 Wiam Wszystkich. Jeszcze w tym roku bardzo chciałbym wyjechać na parę miesięcy do USA i jeśli się uda to podjąć prace w jednym z tamtejszych kasyn. Z tego co wiem wiele tego typu wyjazdów opiera się na PROGRAMIE H-2B który jest jedynym z pośród wszystkich programów wizowych umożliwiających mi podróż do Stanów Zjednoczonych, z racji tego choćby że nie jestem studentem. To też moje pytanie jest następujące: Czy ma może ktoś informacje na temat tego które firmy zajmujące się organizowaniem prac sezonowych za oceanem mają w swych ofertach PROGRAM H-2B PRZEWIDZIANY NA ROK 2008? a może poprostu nie został on przewidziany na ten rok (?)
Isabela83 Napisano 6 Maja 2008 Zgłoś Napisano 6 Maja 2008 Moja koleżanka interesowala sie wyjazdem na wize h2B z biura BTC, ale napisano jej, ze kolejna edycja tego programu jest planowana dopiero na wiosne 2009 (z przyczyn niezaleznych od tego biura), nie wiem czy dotyczy to wszystkich biur organizujacych prace na h2b, byc moze ze tak bo jest chyba jakas pula tych wiz, byc moze na rok 2008 została wyczerpana...
eviaczek Napisano 12 Maja 2008 Zgłoś Napisano 12 Maja 2008 ccusa organizuja jesienna edycje, ale nie wiem czy maja kasyna
klaudek Napisano 12 Maja 2008 Zgłoś Napisano 12 Maja 2008 nie maja kasyn, maja cos w gorach w kolorado
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.