Mikie84 Napisano 13 Maja 2008 Zgłoś Napisano 13 Maja 2008 Witam serdecznie, jako ze w tamtym roku nawiazalem bardzo dobry kontakt z kobieta zajmującą sie pośrednictwem w wynajmnie mieszkan w MB chcialbym wam pomoc, bo z doswiadczenia wiem ze jest z tym problem, a robie to wlasciwie tylko z checi pomocy, nie mam w tym zadnego interesu, do wynajecia sa: - Bardzo ładny domek w odleglosci ok 80m od oceanu na 14 osob, domek jest duzy, parterowy z 4 sypialniami i duzym living roomem oraz ogrodem cena ok 85$/osoba/tydzien - 3 apartamenty na 9 osob, 3 sypialnie, 2 lazienki z ubikacjami, duzy living room, osobna pralnia z szuszarka w kazdym apartamencie, (14 pietrowy apartamentowiec z kortami tenisowymi, basenem, miejscem na grilla odleglosc ok 50m od oceanu, 60m od parku rozrywki) ok 70/75$/tydzien/osoba - 2 apartamenty 2-8 osob (j.w.) ok 70/75$/tydzien/osoba Wszystkie te mieszkania sa w pelni wyposazone, zarowno pod wzgledem umeblowania jak i sprzetu kuchennego (duze nowe kuchenki z pikarnikami, duze podwojne lodowki, zmywarka, pralka, suszarka, zelazko itd) tv, garki, naczynia, sztucce. Moze wam sie to wydawac normalne, ale wcale tak nie jest ,,, gro mieszkan do wynajecia w USA jest po prostu gołych same sciany i okna.. w tym przypadku jest inaczej.. co do ceny wiadomo mozna sie targowac na miejscu poza tym oczywistym jest ze im wiecej osob na jednostke tym taniej (oczywiscie kosztem komfortu.. no ale co kto lubi).... jezeli jedziecie wieksza grupa i nie macie jeszcze noclego w MB, piszczie do mnie na maila: mtust(at)poczta.onet.pl (at)=@ albo gg:3544346 pozdrawiam. Michał
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.