Bozka Napisano 28 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2005 Hej !! Jestem ciekawa czy jest taka mo?liwośa - to tylko rozwa?ania teoretyczne poniewa? ju? jestem zapisana na W&T - nic nie kobinuje Ale czytając forum tak sobie pomysla3am, ?e przecie? campy są du?o tansze od W&T i gdyby tak Pojechaa na Camp a potem po tygodniu albo dwóch sie zerwaa???? Znale1a sobie normalną prce. Co wy na to???? Ciekawe czy by3y by jakieś konsekwencje???? Dzieki za odpowiedzi
Chomik Napisano 28 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2005 Ciekawe czy by3yby jakieś konsekwencje? Poza utrata wizy, ubezpieczenia... nic wiecej nie przychodzi mi do glowy.
Flame of Udun Napisano 28 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2005 Ciekawe czy by3yby jakieś konsekwencje? Poza utrata wizy, ubezpieczenia... nic wiecej nie przychodzi mi do glowy. Chyba juz pare osob mialo takie pomysly. Poszukaj sobie na forum. Generalnie moze byc problematycznie ze wzgledu na SEVIS.. F
Chomik Napisano 28 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2005 Generalnie moze byc problematycznie ze wzgledu na SEVIS... Z tego co wiem z rozmow z organizatorami wyjazdow na Camp, problemy nie moga byc, a beda na pewno... Nie jest to przeciez wyjazd tak masowy jak W&T, a raczej selektywny. Sporo pieniedzy wydaje za Ciebie najpierw pracodawca, wiec... czy Ty bys nie reagowala, gdybys zaplacila za kogos, a ta osoba by Cie oszukala? Anulowanie wizy na 110%...
Bozka Napisano 28 Lutego 2005 Autor Zgłoś Napisano 28 Lutego 2005 Poza utrata wizy, ubezpieczenia... nic wiecej nie przychodzi mi do glowy. :smt028 he he .. pewnie dlatego sie nie przyje3o :jezor: trzeba bedzie wymyślea cósik innego hi hi.. :cojest:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.