Siwy Napisano 19 Maja 2008 Zgłoś Napisano 19 Maja 2008 Witam, wychodze z Campu 18 sierpnia i slyszalem, ze duzo ludzi dalej zostaje na Campie dalej pracowac i moge miec problem ze znalezieniem osoby towarzyszacej w podrozach..:/ stad postanowilem zalozyc nowy temat, poniewaz ja chce po campie od razu zaczac zwiedzac USA i.... moze jest ktos chetny na wspolne zwiedzanie?? Ja wychodze dokladnie 18 sierpnia Moze sie jakos zgadamy??? p.s. lot powrotny mam narazie ustalony na 1 wrzesnia, takze po campie mam 2 tygodnie. p.s2. camp mam w Pensylwani, niecala godzinka od lotniska Newark w NYC. Pozdrawiam Campowiczow
fobia Napisano 22 Maja 2008 Zgłoś Napisano 22 Maja 2008 bardzo chetnie koncze prace 12 sierpnaia ale do konca miesiaca planuje zostac a podroze zaczac od wrzesnia bo dopiero 26 wracam do polski
Wilker Napisano 24 Maja 2008 Zgłoś Napisano 24 Maja 2008 ja też koncze camp 18 sierpnia i wylatuje 1 wrzesnia z JFK i też mój camp jest w PA także nie ma problemu żeby razem coś pozwiedzać a jaka nazwa kampu?
Siwy Napisano 25 Maja 2008 Autor Zgłoś Napisano 25 Maja 2008 No to super;) Moj camp to: CampWestmont w Poyntelle Moj nr gg: 1943913, napisz na jaki camp Ty sie wybierasz i do jakiej miejscowosci Aha i kiedy wylatujesz z Polski? Pozdrawiam.
Siwy Napisano 25 Maja 2008 Autor Zgłoś Napisano 25 Maja 2008 bardzo chetnie koncze prace 12 sierpnaia ale do konca miesiaca planuje zostac a podroze zaczac od wrzesnia bo dopiero 26 wracam do polski No a ja 1 września no to juz powinienem byc w Polsce
Wilker Napisano 29 Maja 2008 Zgłoś Napisano 29 Maja 2008 Camp Weequahic w Lakewood wylatuje 20 czerwca
missy-seepy Napisano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2008 Ja koncze campa 17 sierpnia i mam czas do 3 wrzesnia. Jestem w Pensylwanii, blisko granicy z Nowym Yorkiem (camp Starlight). Co konkretnie chcielibyscie zobaczyc? I jak chcielibyscie podrozowac? (wynajac samochod, autobusem?) A, dla mnie byloby najfajniej gdyby ktos chcial ze mna wybrac sie na Bumbershoot Festival w Seattle (30.08-1.09). Line-up jest po prostu bajeczny, a sam festival bardzo tani (100 dolarow za karnet). Chetnych prosze o zgloszenie sie na priva .
Siwy Napisano 2 Lipca 2008 Autor Zgłoś Napisano 2 Lipca 2008 O to fajnie, ja tez jestem w Pennsylvani i wychodze 17 albo 18 sierpnia i mam 2 tygodnie czasu Hm... ja chcialbym zwiedzic Los Angeles, Las Vegas i moze Boston i Waszyngton DC, a Nowy York zostawic sobie na sam koniec, bo wiadomo z NYC odlatujemy do Polski ;D A czym zwiedzac no to sie jeszcze okaze, pewnie autobusem czy tam pociagiem, a jesli wybralbym sie do LA no to w gre wchodzi samolot of course A co do samochodu no to nie wiem czy wypozyczyliby mi, bo teraz w lipcu koncze "dopiero" 21 lat ;P Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.