tomekolodziej Napisano 26 Maja 2009 Zgłoś Napisano 26 Maja 2009 Przeciesz Ci juz napisalem o sony. Mialem 2 soniacze oba mialy cos nie tak(bateria wyswietlacz). Znajomi mieli takze 2(takze same problemy) Kup sobie toshibe albo Hp a nawet della byle nie sony. Ja mam teraz Gateway laptop i jak narazie(7 miesiecy) zadnych problemow. Lap ma same zalety HDMI, oddzielna grafika ATI wifi N 4GB ramu matryca na ktorej widac nawet na zewnatrz( w przeciwienstwie do mojego sony) a najlepsze jest to ze dalem za niego 350$. Jak podziala jeszcze z 1.5 roku to bede zadowolony i kupie nastepnego za 400-500$. (jak kupowalem 1 lapa to tez myslalem jak ty, ze wydam 1.5k i bede mial lapa na lata . Teraz kupuje najtansze z promocji ktory ma podzialac ze 2 lata a pozniej kupuje nastepnego)
skorpion23923 Napisano 29 Maja 2009 Zgłoś Napisano 29 Maja 2009 okay,okay! Przekonaliscie mnie, ze Sony Vaio nie ma co kupowac... Wiec postanowilam kupic cos firmy TOSHIBA:) A dokladnie Qosmio F50-12A. Podoba mi sie wyglad (stylistka nowoczesna) do tego parametry tez ma niezle;) wiec korzystajac z Waszych rad - zakupie Toshibe. Jeszcze raz serdecznie Wam dziekuje za udzielenie mi tylu waznych (dla mnie) informacji. THX!
Rademedes Napisano 29 Maja 2009 Zgłoś Napisano 29 Maja 2009 sprawdz jeszcze wage, ostatniego qosmio jakiego trzymalem w reku byl ciezki, nie wspominajac o zasilaczu, ktory tez do lekkich nie nalezal
skorpion23923 Napisano 29 Maja 2009 Zgłoś Napisano 29 Maja 2009 zauwazylam, ze niektore troche waza (okolo 4 kg). Ten model co ja chce wazy mniej wiecej 2,5 kg... takze nie jest zle:) Dzieki za uwage Rademedes;)
david7211 Napisano 30 Maja 2009 Zgłoś Napisano 30 Maja 2009 zauwazylam, ze niektore troche waza (okolo 4 kg). Ten model co ja chce wazy mniej wiecej 2,5 kg... takze nie jest zle:) Dzieki za uwage Rademedes;) Proponuję, abyś się upewnił na 100% czy model laptopa który chcesz kupić (Qosmio F50-12A) jest dostępny w USA, czy nie jest to produkt przeznaczony na inne rynki.
skorpion23923 Napisano 30 Maja 2009 Zgłoś Napisano 30 Maja 2009 Witam! jak juz to UPEWNILA:) No wlasnie, szczerze mowiac, to za bardzo nie potrafie znalesc tego modelu w zadnym sklepie w usa (nawet na amazon.com go nie ma) - juz myslalam, ze zle strony przegladam, ale teraz jak mi to david7211 napisales, to zaczynam sie zastanawiac czy by go w Europie nie kupic i zabrac ze soba do USA... To chyba bedzie najlepsze wyjscie.
forsbergg Napisano 31 Maja 2009 Zgłoś Napisano 31 Maja 2009 ...moim zdaniem jak przywiesc jakiegos laptopa to tylko macbooka , jak sie nie spodoba mozna bezproblemu sprzedac w pl i to nawet z zyskiem porownajcie sie i macbooki ksoztuja w usa a ile w eurpie wiec naprade sie oplaca!...co do ceny to jest wart takich pieniedzy ale dopiero jak go zobaczycie dotkniecie zobaczycie kawal dobrego sprzetu , a dla tych co kochaja windowsy albo poprostu niechca sie meczyc z nowy oprg. polecam toshibe , lenovo i sony bo ma swietne matryce Pozdro !
david7211 Napisano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 Witam! jak juz to UPEWNILA:) Przepraszam, moja wina, więcej się nie powtórzy
skorpion23923 Napisano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2009 spoko david7211 - nic sie nie stalo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.