Skocz do zawartości

Pomóżcie

never44

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przeciesz Ci juz napisalem o sony. Mialem 2 soniacze oba mialy cos nie tak(bateria wyswietlacz). Znajomi mieli takze 2(takze same problemy) Kup sobie toshibe albo Hp a nawet della byle nie sony.

Ja mam teraz Gateway laptop i jak narazie(7 miesiecy) zadnych problemow. Lap ma same zalety HDMI, oddzielna grafika ATI wifi N 4GB ramu matryca na ktorej widac nawet na zewnatrz( w przeciwienstwie do mojego sony) a najlepsze jest to ze dalem za niego 350$.

Jak podziala jeszcze z 1.5 roku to bede zadowolony i kupie nastepnego za 400-500$. (jak kupowalem 1 lapa to tez myslalem jak ty, ze wydam 1.5k i bede mial lapa na lata . Teraz kupuje najtansze z promocji ktory ma podzialac ze 2 lata a pozniej kupuje nastepnego)

• Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

okay,okay! Przekonaliscie mnie, ze Sony Vaio nie ma co kupowac... Wiec postanowilam kupic cos firmy TOSHIBA:) A dokladnie Qosmio F50-12A. Podoba mi sie wyglad (stylistka nowoczesna) do tego parametry tez ma niezle;) wiec korzystajac z Waszych rad - zakupie Toshibe. Jeszcze raz serdecznie Wam dziekuje za udzielenie mi tylu waznych (dla mnie) informacji. THX!

Napisano
zauwazylam, ze niektore troche waza (okolo 4 kg). Ten model co ja chce wazy mniej wiecej 2,5 kg... takze nie jest zle:) Dzieki za uwage Rademedes;)

Proponuję, abyś się upewnił na 100% czy model laptopa który chcesz kupić (Qosmio F50-12A) jest dostępny w USA, czy nie jest to produkt przeznaczony na inne rynki.

Napisano

Witam! jak juz to UPEWNILA:) No wlasnie, szczerze mowiac, to za bardzo nie potrafie znalesc tego modelu w zadnym sklepie w usa (nawet na amazon.com go nie ma) - juz myslalam, ze zle strony przegladam, ale teraz jak mi to david7211 napisales, to zaczynam sie zastanawiac czy by go w Europie nie kupic i zabrac ze soba do USA... To chyba bedzie najlepsze wyjscie.

Napisano

...moim zdaniem jak przywiesc jakiegos laptopa to tylko macbooka , jak sie nie spodoba mozna bezproblemu sprzedac w pl i to nawet z zyskiem porownajcie sie i macbooki ksoztuja w usa a ile w eurpie wiec naprade sie oplaca!...co do ceny to jest wart takich pieniedzy ale dopiero jak go zobaczycie dotkniecie zobaczycie kawal dobrego sprzetu , a dla tych co kochaja windowsy albo poprostu niechca sie meczyc z nowy oprg. polecam toshibe , lenovo i sony bo ma swietne matryce ;)

Pozdro !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...