yokishiro Napisano 21 Maja 2008 Zgłoś Napisano 21 Maja 2008 Witam. Mam jakąs rodzine w USA i moja babcia pisuje listy z jedną ciocia. Osobiscie nic o nich nie wiem, ale musze tłumaczyc te listy. Ogolnie z angielskiego jestem dobry, to i z amerykańskim także bym sobie poradził. Ale problem w tym, ze te listy pisze osoba starsza i po prostu nie moge odczytać pisma, żadnych słówek ani nic. Chcialem prosic kogoś o pomoc, może ktoś mógłby mi chociaz po angielsku troche to rozszyfrować, a ja to sobie przetłumacze, tylko pomoc rozczytac. Jak tak to prosze o jakiś kontakt ( gg albo mail ) potem zeskanuje ten list i wyśle. Prosze o pomoc !!
_Asiunia Napisano 13 Października 2008 Zgłoś Napisano 13 Października 2008 Jeżeli nadal potrzebujesz pomocy to mogę spróbować pomóc. Mój mail to gulczasek@gazeta.pl Pozdrawiam
Wojtek-J Napisano 16 Października 2008 Zgłoś Napisano 16 Października 2008 Mozesz przeslac go rowniez na Wojtek.Moto na gmail.com . Moze uda mi sie pomoc chociaz troche.
automotive Napisano 2 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2008 ....a tam babcia pisała gdzie pieniądzę zakopane
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.