yokishiro Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Witam. Mam jakąs rodzine w USA i moja babcia pisuje listy z jedną ciocia. Osobiscie nic o nich nie wiem, ale musze tłumaczyc te listy. Ogolnie z angielskiego jestem dobry, to i z amerykańskim także bym sobie poradził. Ale problem w tym, ze te listy pisze osoba starsza i po prostu nie moge odczytać pisma, żadnych słówek ani nic. Chcialem prosic kogoś o pomoc, może ktoś mógłby mi chociaz po angielsku troche to rozszyfrować, a ja to sobie przetłumacze, tylko pomoc rozczytac. Jak tak to prosze o jakiś kontakt ( gg albo mail ) potem zeskanuje ten list i wyśle. Prosze o pomoc !!
_Asiunia Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Jeżeli nadal potrzebujesz pomocy to mogę spróbować pomóc. Mój mail to gulczasek@gazeta.pl Pozdrawiam
Wojtek-J Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Mozesz przeslac go rowniez na Wojtek.Moto na gmail.com . Moze uda mi sie pomoc chociaz troche.
automotive Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 ....a tam babcia pisała gdzie pieniądzę zakopane
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.