macarona Napisano 31 Maja 2008 Zgłoś Napisano 31 Maja 2008 Chcialam sie dowiedziec czy ktos sie orientuje ktory z tych programow "cultural care au pair" czy " go au pair" badz tez "au pair in america" jest najlepszy, nie chodzi mi o koszty tylko ogolnie i pocedure skladanie papierow, jak dlugo sie czeka itd i gdzie najwiecej jest rodzin goszczacych (wydaje mi sie ze najbardziej poplarny jest curtular au pair ) czy ktos moze byl i sie moze wypowiedziec na ten temat
basia1983 Napisano 7 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2008 Witam. Ja lecę w sierpniu z biurem PROWORK (współpracują z AU PAIR CARE z USA). Biuro solidne. Wszystko szybko i sprawnie. Świetny kontakt, małe opłaty. W razie pytań proszę o e-mail basiak_1983@op.pl Basia
gal Napisano 18 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2008 Chcialam sie dowiedziec czy ktos sie orientuje ktory z tych programow "cultural care au pair" czy " go au pair" badz tez "au pair in america" jest najlepszy, nie chodzi mi o koszty tylko ogolnie i pocedure skladanie papierow, jak dlugo sie czeka itd i gdzie najwiecej jest rodzin goszczacych (wydaje mi sie ze najbardziej poplarny jest curtular au pair ) czy ktos moze byl i sie moze wypowiedziec na ten temat Wszystko jest jedno i to samo,kiedys kupilam ksiazke o tym wiecej w niej nie moge jej znalezc chyba autorka byla e baumgartnerczy cos takiego ,duzo pisalo o au pair
Yeahaite Napisano 6 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2008 sa slight roznice ja bylam z Au Pair in America i pomimo tego ze mialysmy wiecej znizek typu na silownie czy karnetow i lepsza organizacje spotkan niz au pair care, to ta druga wymieniona ma lepsze i bardziej logiczne prawa dla au pair'ek, trzeba dobrze przeczytac warunki umowy obydwu tych firm bo czasem sa one sprzeczne ze statutem US!!! roznice w godzinach kursow !! np. au pair in america miala 80 a au pair care 72 i potem byly jaja bo nie chcieli wiz przedluzac pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.