Oskar83 Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Witam Poszukuję ludzi lecących do w/w quada. Miedzy innymi do znalezienia mieszkania/domu oraz wspólnego kupna auta. (do quada lece 1 raz wraz z kumplem). Wypełniłem ankietę od ACP nt. odbioru przez ACP z lotniska w Chicago. Wylot CHYBA?! z Warszawy (~26czerwca). Czy ktoś wie czy ACP organizuje jakieś większe grupy lecące razem? Przyznam szczerze że do dzisiaj nie znam daty dokładnej/miejsca/oraz linii lotniczych. Tylko jakieś szczątkowe informacje że może Warszawa i może 26 czerwca bo mamy być na 30.... Pozdrawiam Oskar
DreedMed Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Jesli masz bilet kupiony przez acp to mozesz byc pewien ze spora czesc lecacych to beda przyszli pracownicy quada:D
Oskar83 Posted June 9, 2008 Author Report Posted June 9, 2008 dzienna, ACP podało mi dzisiaj datę i godzinę 27 czerwca o 7:05 (Warszawa, Air France)
gdzies Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Czyli przesiadka w Paryzu. Dzienna to A lub C. Wez podaj swoj numer gg. Moze sie dogadamy w kwestii mieszkania. Pozdro
hopa Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Noo ja w tym roku tez B Na dzienna bym sie nigdy jakos nie pokusila, zawsze nocki wybieram.
Oskar83 Posted June 10, 2008 Author Report Posted June 10, 2008 Czyli przesiadka w Paryzu. Dzienna to A lub C. Wez podaj swoj numer gg. Moze sie dogadamy w kwestii mieszkania. Pozdro 2914562 .. przeważnie "niewidoczny" raczej wieczorami pozdrawiam
Oskar83 Posted June 10, 2008 Author Report Posted June 10, 2008 Noo ja w tym roku tez B Na dzienna bym sie nigdy jakos nie pokusila, zawsze nocki wybieram. można wiedzieć czemu?
hopa Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Niecierpie wczesnego wstawania, raczej jestem nocnym markiem, a poza tym praca w ciagu dnia w Quadzie to niezla sauna, a na nockach tylko pierwsze 3 h sa najgoretsze Takze to tyle
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.