Alicja73 Napisano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2008 Czy ktos sie orientuje co to oznacza kiedy w "visa bulletin" w rubryce zamiast daty pojawia sie litera "U" (unavailable), wlasnie takie cos widnieje na aktualnym biuletynie jezeli chodzi o kategorie EB-3, czy to oznacza ze w tym roku nie mozna juz skladac dokumentow o GC ???? Czekam wlasnie az pojawi sie moja data w tej rubryczce, ale od maja nic sie nie ruszylo do przodu, tzn stanelo na 6 marcu 2006, a teraz pojawilo sie "U", wiec nie ukrywam ze sie troche zaniepokoilam, bo nadal nie moge zlozyc I-765, I-131, I-485, I-693 i cala sprawa sie przedluza w czasie......
max321 Napisano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2008 Wyglada, ze na ten rok to koniec, nowy zaczyna sie w listopadzie, to co najmniej do listopada to sie nie ruszy. Trzeba bylo robic EB-2, duzo szybsze.
Alicja73 Napisano 12 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2008 EB-2 nie za bardzo moglam bo mam wyksztalcenie ktore wymaga w stanach licencji, a jej osiagniecie jest bardzoooo kosztowne i tez trudne do zrobienia, wiec musze teraz czekac......Masakra..... Dzieki za info.
max321 Napisano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2008 Jak Cie to pocieszy to jak ja robilem to czekalem 2 lata na labor.....Teraz przynajmniej z tym jest szybciej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.