Skocz do zawartości

Floryda. Co sądzicie o pracy na Florydzie?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no to cholera jechaa tam?hmm....ja tak chce zarobic tym razem troche tej kasy w USA...tak sobie marze,zeby przywie1a jakies 5000$....

a powiedzcie mi jeszcze,czy gdyby uderzac do Nevady, do Las Vegas? rozsądne posuniecie?albo do Nowego Yorku?

• Odpowiedzi 23
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja wlasnie zarobilem cos kolo tego w 3 miesiace. Troche sie pracowalo nie powiem - nawet 100 h / week

Napisano

MB- pracowa3eś jako kto?

co sądzicie o pracy kelnerki? lepsza ni? houskeeping?

kurcze,ja boje sie o to,ze taca wypadnie mi z rąk :shock:

:wink:

..ale mam problemy,co? :wink: hmmm... :roll:

Napisano
co sądzicie o pracy kelnerki? lepsza ni? houskeeping?

kurcze,ja boje sie o to,ze taca wypadnie mi z rąk     :shock:  

:wink:

..ale mam problemy,co?  :wink:   hmmm... :roll:

Nie powiem, problemy iscie egzystencjalne. :D

Praca kelnerki jest zdecydowanie lepsza, niz housekeeping, a jezeli masz chociaz odrobine prawidlowej koordynacji ruchowej, to z taca sobie poradzisz. :D

Napisano

Nie radze nikomu jechac na Floryde latem. po prostu nie do wytrzymania. Strasznie goraco. I sezonu nie ma. Sezon tu jest zima oraz wiosna. A co dotyczy centralnej florydy(Okeechobee) to juz lepiej jechac do Meksyku szukac pracy!!!!

Pozdrawiam.

Napisano

Dima, no to ześ nas pocieszy3a...nie ma co... :roll:

szlag mnie juz trafia, bo wije sie wśród w3asnych pomys3ów jak ten wą? i nic konkretnego nie potrafie uradzia:(...hmm....

U mnie sytuacja wygląda tak,ze albo Floryda z przyjacielem,z tym,ze on w po3owie sierpnia znika do Chicago na dachy,bo na Florydzie bedzie sezonu koniec, natomiast ja??? I don't know:(...I hope that I'll deal with new situation without him and I'll stay or I'll find a new job...buu....

no kurcze blade, wybaczcie,ze tyle tu gadam,a ma3o co robie,bo tak naprawde to powinnam wziąa sie za siebie i konkretnie szukaa pracy a nie pisaa po forum i czekaa,a? gwiazdka spadnie mi z nieba dając pracodawce na wymarzonym Manhattanie;)...hmm....co za laska ze mnie,to s3ów brak...w kazdym razie dziekuje za wszelkie podpowiedzi:)

regards:)

P.S> hahhaa:):D Santa Cruz- masz zupe3nie racje:):hihi:)) chyba poawicze w chacie:) :shock:

Napisano

Dagmara, Ty w San Francisco???:D kurcze, to masz fajnie:) powiedz co Ty tam porabiasz i jak sie tam znalaz3as?:)no i jakze Ci tam? :wink:

pozdraaaaaawiam:):D:)

Napisano
Dagmara, Ty w San Francisco???:D kurcze, to masz fajnie:) powiedz co Ty tam porabiasz i jak sie tam znalaz3as?:)no i jakze Ci tam? :wink:  

pozdraaaaaawiam:):D:)

Ano w San Francisco. Co porabiam? Ano jestem na J1, 18 miesiecy. Pare dni temu minelo pol roku. Mam prace, zajmuje sie sales & marketing w calkiem fajnej firmie. Zgodnie z ukonczonym kierunkiem studiow, z czego jestem bardzo zadowolona. Zreszta innej mozliwosci nie bralam pod uwage...

A jak mi tu? Hmm, musze przyznac ze calkiem goraco. Dzis jest ponad 100 Fahrenheitow, zar leje sie z nieba. Tak bylo caly poprzedni tydzien, kolejny zapowiada sie podobnie. Well, uroki Kalifornii ;-)

Wiecej napisze next week, jesli jestes ciekawa, teraz musze spadac, za 2h mam samolot (oh yeah! viva Las Vegas w ten weekend!), a jeszcze trzeba dojechac na lotnisko.

pozdrawiam z San Francisco,

dagmarcia

PS Wyjechalam przez AIESEC - organizacje studencka wymieniajaca studentow i absolwentow na calym swiecie. Uciekam, wiecej w nastepnym tygodniu!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...