Skocz do zawartości

Floryda. Co sądzicie o pracy na Florydzie?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pamietajcie rowniez, ze Floryda to huragany. W zeszlym roku byly wielkie 4 i na przyklad moja kolezanka wtopila wlasnie przez pogode. Nie wiem dokladnie co robila, ale widac zywiol stanal jej na drodze do bogactwa.

PS. Ktos pracowal nawet po 100 godz. tygodniowo i zarobil tylko 5 tys.? Kurde, to moj rekord to 82 godz. w jednym z tygodniu, ale zarobilem kilkanascie tysiecy (grube kilkanascie). Nie na Florydzie.

• Odpowiedzi 23
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Kilkanaście tysiecy zielonych????????????? mniam....idealnie wprost na realizacje mojego marzenia;)

a tak na powa?nie: gdzie zatem pracowa3es?;)w jakim stanie,tzn miejscu USA?,jakim charakterze(jako kto;),jak d3ugo? i kiedy?:D

i czy tak ,jak my by3eś na work&travel?:D

w kazdym razie gratuluje i prosze o wiecej takich jak TY!!! :wink:

P.S. Twój nick powinien brzmiea raczej: "cashman", a nie "gushman";)

regards:)

I prosze nie odbieraa mnie tu jako ponad przecietną materialistke,ale pieniądze niekoniecznie s3u?ą tylko z3u....:D

mając ich troche,mozna zrobia bardzo du?o dobrych rzeczy

mam nadzieje,ze kiedyś bede miea ich na tyle,by móc dzielia sie z innymi...

Napisano

Jedna zyczliwa rada - jak najmniej mysl i kalkuluj ile zarobisz, to wtedy i sie nie rozczarujesz, gdy wyliczenia wezma w leb, i sama bedziesz zadowolona z kazdego odlozonego dolara... Po prostu: troche mniej o nich mysl, nawet jesli mialyby sluzyc dobru. :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...